Erhverv

Professionel erhvervsrengøring på Fyn

Har du brug for professionel rengøring, står Newaim klar med dygtige og kompetente medarbejdere. Vi har stor erfaring med at hjælpe virksomheder med at have indbydende og rene lokaler, så både medarbejdere og kunder føler sig velkommen. Og vi hjælper også gerne dig, hvis din butik, virksomhed eller dit kontor skal rengøres.

Kontakt os i dag

Fleksibel rengøringsservice for erhverv

Vi kan tilbyde en række forskellige rengøringsydelser som:

  • Butiksrengøring
  • Institutionsrengøring
  • Kontorrengøring
  • Hovedrengøring

Du kan både få vores hjælp en enkelt gang, hvis det er det, du har behov for, men vi laver også gerne en fast aftale med dig, hvor vi løbende varetager rengøringen af dine erhvervslokaler. Vi er fleksible med tidspunktet, så rengøringen kan klares, når lokalerne ikke er i brug, og vi anvender altid miljørigtige produkter.

Hos os kan du forvente, at det er den samme medarbejder, der kommer ud hver gang, hvis muligt. Det sikrer kontinuitet, og så du kan føle dig tryg ved os, når vi sørger for skinnende rene lokaler, mens butikken er lukket.

Kontakt os i dag for rengøringshjælp

Er du interesseret i at få vores hjælp til erhvervsrengøring? Vi vil altid gerne tale om, hvordan vi bedst kan løse din rengøringsopgave. Du kan ringe til telefon: (+45) 20 67 21 09 eller skrive en mail til: kontakt@newaim.dk.

Kontakt os i dag

Vores kunder har alle forskellige behov, og derfor tilbyder vi altid skræddersyede løsninger med udgangspunkt i hver enkelte kundes ønsker. Inden vi går i gang, forventningsafstemmer vi med dig, så vi kan levere et resultat, der lever op til dine forventninger.

Lad os komme i gang