Privat

Professionel rengøring hos private

Har du brug for professionel hjælp til rengøringen? Hos Newaim hjælper vi private fra Odense til Middelfart og Fredericia til Kolding med at få gjort grundigt rent.

Vi kan både klare den almindelige rengøring, så dit hjem altid er lækkert og indbydende, men vi klarer også gerne mere krævende opgaver som hovedrengøring og flytterengøring for dig.

Grundig og omhyggelig rengøring – hver gang

Hos os kan du som privat få hjælp til:

  • Standardrengøring
  • Hovedrengøring
  • Flytterengøring

Vi har udstyr og rengøringsmidler med, når vi kommer, og vi anvender kun miljørigtige produkter.

Alle vores medarbejdere er grundigt oplært, og vi gør en dyd ud af at sikre en grundig og effektiv rengøring, der passer til din hverdag. Du kan derfor selv vælge, hvilke dage og hvornår på dagen vi skal komme og gøre rent.

Kontakt os for privat rengøringshjælp

Vil du høre mere om prisen på din opgave, kan du altid ringe eller skrive til os. Vi sætter os ind i, hvad der er behov for hos dig, og så laver vi en konkurrencedygtig pris på netop din opgave.

Du kan enten ringe til os på: (+45) 20 67 21 09, eller du kan sende en mail med dine spørgsmål til: kontakt@newaim.dk.

Kontakt os i dag

Vores kunder har alle forskellige behov, og derfor tilbyder vi altid skræddersyede løsninger med udgangspunkt i hver enkelte kundes ønsker. Inden vi går i gang, forventningsafstemmer vi med dig, så vi kan levere et resultat, der lever op til dine forventninger.

Lad os komme i gang